Om oss

Vi är två tjejer från Grillska gymnasiet i Västerås som driver detta UF-företag! Vi går linjen samhäll media, och älskar därför fotografering, film & journalistik. Vårt mål är att sälja minst 200 armband så att SOS barnbyar kan få mycket pengar att hjälpa alla barn med. Förhoppningsvis så vill du som läser detta att hjälpa oss nå vårt mål!

Vilma
Stockvall Carlsson

VD och Ekonomiansvarig

Vilma är otroligt driven och ambitiös tjej. Hon blev utsedd till VD eftersom att hon är väldigt målmedveten, och ser alltid till att saker blir gjorda. Inget ska vara halvdant enligt henne.

Vilma trivs i att jobba i grupp, och älskar att se ett färdigt resultat efter en tuff och lång arbetsperiod. Att hålla på med siffror och att få saker att gå ihop är också något hon är duktig på, därför är hon även företagets ekonomiansvarig.

Malin
Jansson

—Marknadsföringsansvarig

Malin är en positiv, driven och glad tjej. För att ett företag ska vara välfungerande så måste det inte bara vara en bra idé och hårt arbete, utan designen måste också vara tilltalande.

Malin är väldigt bra på att marknadsföra på ett nytänkande sätt och locka kunderna med ögat. Hon skapar snygga och stilrena bilder som ska vara ansiktet utåt för företaget. Därför var hon ett självklart val att ge henne ansvaret för marknadsföringen.

Våran rådgivare

Lies Youcefi är en engagerad, positiv och härlig kille, som vill företagets bästa. Han har själv drivit ett UF-företag för bara ett år sedan som hette Vegan Foods och bidrar därför till företaget med erfarenhet.