• Säljartävlingen

  Företagets VD, Vilma, var i fredags med på Ung Företagsamhets säljartävling! Hon gick även vidare i top 8, vilket vi tycker är jätteroligt! Förhoppningsvis kommer det gå lika bra i de andra tävlingarna vi nominerat oss till. Grattis till vår Vilma!

 • Tävlingsbidrag

  Nu är det snart dags för inlämning av tävlingsbidragen till de olika UF-tävlingarna. Måndag den 17:e ska de in, och vi är alldeles strax färdiga. De tävlingar som vi är med och tävlar i är Årets logotyp och Årets digitala kommuntikation. Vår VD Vilma är även med i tävlingen årets säljare. Målet är att iallafall hamna på en pallplats, men självklart hoppas vi på högre! Vi lägger ner massor av tid och hoppas på ett sådant bra resultat som möjlligt.

 • Erikslund shoppingcenter

  Igår satt vi på Erikslund shoppingcenter under dagen och sålde våra armband! Det var jätteroligt att se kunder som blev glada för sina armband/nya berlocker! Detta var vårt 4:e säljtillfälle, och tyvärr så har vi inget mer inbokat fram tills UF-mässan som äger rum i Mars. Den ser vi jättemycket fram emot! 🙂

   

 • Samarbeta med oss?

  Vi håller just nu på att söka personer som skulle vilja göra något samarbete med oss på instagram. Om du har ett instagramkonto (spelar ingen roll hur många följare du har) och är intresserad så hör jättegärna av dig! Du kan antingen maila oss (chloesbracelet@gmail.com) eller skriva i kontaktformuläret här på vår hemsida. Hör av dig!!

   

 • Våra Limited Edition berlocker är släppta!

  Äntligen så finns våra fina Limited Edition berlocker att köpa! Vi har lagt ned otroligt mycket tid på vilka vi ska beställa in, och vi är supernöjda med vilka vi har valt. Ett av dem är redan sålt, så förhoppningsvis är det många som är intresserade!

   

 • Äntligen igång igen med vårterminen

  Hej!

  Nu har vårterminen kickat igång vilket betyder UF! Vi har 20st armband till att sälja denna månad för att komma upp till månadens säljmål. Det hoppas vi att vi kommer upp till under den 27:e Januari då vi ska stå och sälja på Erikslund shoppingcenter. Om några dagar så har vi ett möte med vår rådgivare Lies och då ska han hjälpa oss med massor av säljknep inför helgen!

  Någon dag denna vecka så är det även dags för produktion av armbanden! Vårt lager är nästan helt slut så nu gäller det att producera i mängder.

  Ha det bra!

 • Vi taggar inför julmarknad!

  I helgen den 9:e & 10:e december så hittar ni oss på Sala Silvegruva julmarknad! Vi ser jättemycket fram emot det, och hoppas på att sälja massor. Vi har 13 armband kvar att sälja för att nå upp till decembers mål, så förhoppningsvis når vi även upp till det under helgens gång. Tyvärr så är både jag & Malin sjuka, så det gäller att dricka mängder av te för att bli friska inför helgen.

  Förra helgen hade vi 3 för 2 på alla armband, och vi sålde massor! Därför är det snart dags att börja producera mer armband. Det ser vi fram emot!

  /Vilma

 • Bilder från Västmanlandssoffan

  Här kommer två bilder på oss från Västmanlandssoffan. Dessa bilder tackar vi Pia Nordlander för!

 • Västmanlandssoffan

  Idag började vi dagen med att 07.00 vara på Aros Congress Center här I Västerås för att vara med och sälja på västmanlandssoffan. Det var mycket folk och ett roligt program. I pauserna fick vi stå och sälja, och många var det som kom och pratade med oss och köpte. Jätteroligt! Vårt första säljtillfälle är alltså genomfört. Nervöst, men det gick jättebra. Nästa tillfälle är Tillbergas julmarknad, hoppas vi ses där!

  /Vilma

 • Försäljningen är igång!

  Äntligen så har vi kickat igång vår försäljning! Beställningarna har bara rullat in, så vi på Chloe’s Bracelet är hur nöjda och lyckliga som helst. Äntligen får vi visa det vi jobbat så hårt med inför er! Vi har även sätt att flera har frågat om storlekarna på läderarmbanden, och det kommer. Produkten kommer att utvecklas så att den kan passa alla. Just nu är storlekarna som finns rätt små, ca 17cm, men anat blir det ändring på det! Klicka hem ditt armband, och gör oss jätteglada.

  Här kommer ni att få följa oss lite extra noga med uppdateringar om vad vi jobbar med just nu. Hoppas du vill följa med på vår UF-resa!

  Kram

  Vilma på Chloe’s Bracelet